Voluum, En Route!

13/14/15 april 201814:30/20:00Cultureel Centrum D'n AsAsmunt 3, Empel14,50
Heb jij ook een lied dat je herinnert aan jouw beste vakantie ever? Of wat dacht je van nummers die je linkt aan een specifieke plek of stad? Om nog maar te zwijgen over “on the road” songs! Klinkt jou dit bekend in de oren? Dan ben jij klaar voor de nieuwe avondvullende show van Koor Voluum! Tijdens de voorstelling waarin kwaliteit en enthousiasme centraal staan, zingen we over “en route” in de meest brede zin van het woord. Vakantie, vervoersmiddelen, landen en bezienswaardigheden komen aan bod en worden (soms met een knipoog) in beeld gebracht. Evenals bij de voorgaande productie staat het koor onder muzikale leiding van Peter van Lonkhuijsen en is de regie in handen van Maartje Knoop. Angela Frings is bij deze productie betrokken als danschoreograaf. Een kwalitatief hoogwaardig artistiek team dat uitdagingen niet uit de weg gaat waardoor zij het beste in de koorleden naar boven halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.