Kerst met Voluum. UITVERKOCHT

23 december 201809:30fort Isabella, restaurant Pannûkoek en Osteria Ciao BellaReutsedijk 4, 5264PC, Vught€7,50/€5,00
UITVERKOCHT
Ontbijtconcert in kerstsfeer!

De afgelopen jaren heeft u Voluum moeten missen met kerst, maar dit jaar zijn we terug met een sprankelende, nieuwe opzet: een ontbijtconcert in kerstsfeer.
Op zondag 23 december zijn we te gast bij Fort Isabella in Vught en wel bij restaurant Pannûkoek en Osteria Ciao Bella. Om half 10 is de muzikale ontvangst met warme chocomel in de kiosk, waarna we naar binnen gaan voor een lekker kerstontbijt. Terwijl u hiervan geniet, zorgen wij voor de muzikale omlijsting en dat doen we niet alleen! De ochtend wordt opgeluisterd door de PC Recorder Players, een blokfluitensemble uit de Meijerij. Samen luiden we de kerstperiode op een bijzondere manier in. Rond 12 uur is het programma afgelopen.

Natuurlijk hopen we u de 23e te mogen verwelkomen. Dit is meteen een mooie manier om kennis te maken met onze nieuwe dirigente Wilma van der Schoot.

Het reserveren van een plekje aan één van de ontbijttafels kan tot en met 19 december via kerstmetvoluum@gmail.com. Graag in de e-mail vermelden met hoeveel personen u komt en of er ook kinderen meekomen. Kinderen t/m 12 jaar ontvangen namelijk korting op de entreeprijs en betalen €5,00 in plaats van €7,50. Betaling vindt plaats in het restaurant bij binnenkomst. De entreeprijs is de prijs voor het concert inclusief ontbijt.

1 thought on “Kerst met Voluum. UITVERKOCHT

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.