Koningsdag op de Tramkade

27 april 201915.00 uvan Aaken, TramkadeTramkade 22,5211VB `s-Hertogenboschtoegang gratis
Inderdaad, het was best lang stil….maar geduld wordt beloond! Voluum kan de eerste datum in de lucht gooien. En dat is meteen ook wel een hele leuke. Eentje met een gouden randje….KONINGSDAG OP DE TRAMKADE!

We zullen die dag 2x optreden bij Van Aken in het Werkwarenhuis. En wel om 15.00 en 16.00 uur.

Naast de optredens van Voluum, is er uiteraard nog veel meer te doen. Er zijn danslessen met de Swingshakers, klimtours op en in de silo’s, creatieve workshops met ontwerpers, een urban speeltuin, winkels met design gemaakt door sociale werkplaatsen, open ateliers van kunstenaars en ambachtslui van de Tramkade. Er zijn ook eetkraampjes met lekkers van lokale producenten, eigengemaakt bier en whiskey.

Kortom: alle ingrediënten voor een geweldig Koninklijk feest!

Zien we jullie daar? — bij Van Aken in het Werkwarenhuis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.