Artibosch 2019

Voluum mag op zondag 1 september weer van zich laten horen! Van 16.00 tot 17.00 uur zullen ook wij schitteren en schijnen op hét kunstenfestival Artibosch.

Op de Parade in ‘s-Hertogenbosch, tegen de achtergrond van de Sint-Janskathedraal, die zorgt voor een unieke historische locatie, tonen meer dan 120 kunstenaars afkomstig uit heel Nederland hun werk. Het werk bestaat uit schilder- en tekenkunst, grafische technieken, keramiek en porselein, beeldhouwkunst, sieraden, leerbewerking zoals ontwerptassen, houtbewerking, fotografie, mixed media, textielkunst en pop art – streetart. Sommige kunstenaars vertonen hun werkzaamheden live op de markt. Het thema van 2019 is Schitter & Schijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.