Royal Night of Music

“Royal Night of Music: Happy Together”

Op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober staat Koor Voluum samen met Harmonieorkest St. Cecilia uit Rosmalen op de planken. Twee partijen, muzikaal aan elkaar gewaagd. De ene sterk in zang, de ander in blaasmuziek en beiden steeds op zoek naar nieuwe uitdagingen. Mix deze twee met elkaar en je krijgt “Happy Together”: het thema van Royal Night of Music 2019.

Er is een afwisselend, avondvullend programma opgesteld, waarbij Koor Voluum en St. Cecilia regelmatig ook samen op de bühne zullen staan. Van pop tot klassiek, van jazz tot disco en van ballet tot tango. Een sprankelende combinatie van muziek, zang, spraak, beeld, licht & geluid.

Het betreft een concert met staanplaatsen en een beperkt aantal zitplaatsen.
Kaarten á €12,50 zijn verkrijgbaar via de ticketshop van Perron-3 (https://www.perron-3.nl/films-en-voorstellingen/royal-night-of-music4/), maar kunnen ook telefonisch (073-850 7550) of aan de theaterkassa van Perron-3 (Hoff van Hollandlaan 1, Rosmalen) worden besteld.

Kom genieten van een spetterend avondje uit en “be Happy Together”!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.