75 jaar bevrijding Rosmalen

De geweldige samenwerking met harmonie St. Cecilia op het promconcert krijgt een vervolg. Op woensdag 23 oktober mogen we nog één keer samen de bühne betreden. Die dag vieren we in Rosmalen feest omdat het 75 jaar geleden is dat Rosmalen bevrijd is. Het concert is vrij toegankelijk en vindt plaats in Partycentrum de Kentering in Rosmalen.
De avond wordt om 20.00 uur geopend met een optreden van zangeres Llio Evans uit Wales. Tussen 20.50 en 22.30 uur volgt een afwisselend programma waarbij we een aantal nummers mét de harmonie ten gehore zullen brengen. Bent u erbij?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.