Gezocht: bassen en tenoren!

Is jouw passie zingen?
Kan je niet stil staan als de muziek aangaat?
Durf je de uitdaging aan om met ons samen te zingen en performen?
Weet jij je enthousiasme over te brengen op het publiek?
Staat er nog niets op je agenda op de donderdagavond?
Ben je daarnaast ook nog een bas of tenor?
Of misschien een lage alt?

DAN ZIJN WIJ OP ZOEK NAAR JOU!

Voor meer info kijk gerust rond op deze site en ben je na het bekijken nog enthousiaster geworden….stuur ons dan een berichtje. Tot snel!

4 thoughts on “Gezocht: bassen en tenoren!

 1. Paul de Laat Beantwoorden

  Hoi,mijn naam is Paul de laat,graag zou ik een keer naar de repetitie komen kijken,ik zing graag en heb jullie koor gezien vorige week in Rosmalen en ben heel enthousiast geworden,wat een prachtig koor,ook zing ik bas tenor of lage alt,ik hoor graag van jullie,mvg.Paul

 2. Paul de Laat Beantwoorden

  Hoi,mijn naam is Paul de laat,graag zou ik niet keer naar de repetitie komen kijken,ik zing graag en heb jullie koor gezien vorige week in Rosmalen en ben heel enthousiast geworden,wat een prachtig koor,ook zing ik bas tenor of lage alt,ik hoor graag van jullie,mvg.Paul

  • Peggy Beantwoorden

   Hoi Paul,
   Kun je ons een mail sturen? Dan kunnen we iets afspreken.
   Groetjes,
   Peggy van der Burg
   Koor Voluum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.