UPDATE: Optreden uitgesteld wegens het Corona-virus

Op 28 en 29 maart zouden we met onze nieuwe productie “Voluum trekt alles uit de kast” op de planken staan in Willem 2. Eerder deze week hebben wij echter de moeilijke beslissing moeten nemen om onze voorstellingen uit te stellen naar nader te bepalen data. Gezien de ontwikkelingen op het gebied van het Corona-virus was dat, ons inziens, de enige juiste beslissing. Dit blijkt ook uit het vandaag aangescherpte landelijke beleid m.b.t. de organisatie van bijeenkomsten voor meer dan 100 personen. Achter de schermen zijn we momenteel druk bezig met het verzetten van de voorstellingen. We zullen u zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen van de nieuwe data en de consequenties voor de mensen die al kaarten hadden gereserveerd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.